Деси Цонева е същинска фурия и не си поплюва. Ако някой

...
Деси Цонева е същинска фурия и не си поплюва. Ако някой
Коментари Харесай

Тежка закана! Деси Цонева раздава шамари

Деси Цонева е същинска хала и не си поплюва. Ако някой си мисли, че тя  ще остане безучастна към следващата порция безразсъден хейт по собствен адрес, съществено се е подвел. Тези дни самата тя даде следващото удостоверение за това. И този път е повече от безапелационна!

След като получи яростно известие, което стартира с: " Деси Цонева още ли не си откри майстора, че не стопира да се чекне?! " и продължава с това, че несъмнено именитите й татко и баба ще се извърнат в гроба, в случай че гледат какво прави, щерката на тв легендата Димитър Цонев освен, че не остана длъжа, само че отговори по този начин, че на всеки свят ще му се завие.
-->
" Първо, бабенце смотано, татко ми ме е възпитал да съм такава! Той беше безгрижник и ходехме по празненства дружно с него и мама. Второ - не се кърша, а си демонстрирам просто какъв брой съм хубава. Трето занаятчия не ми би трябвало да си намирам, тъй като самата аз съм майсторка. И четвърто - ако някъде те видя, подобен ще ти отвъртя, че няма да ти се има вяра! ", написа Деси, показвайки образно с какви трудове в обществените мрежи са се пробвали да й нарушат спокойствието.

Очаквано, под поста мненията на почитателите на Деси Цонева валят като из ведро, а множеството от тях са обединени в смисъла, че тя не би трябвало въобще да обръща внимание на сходни неща. Малко по-късно обаче тя реши да отстрани обявата си, написа show.blitz.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР